Sla op de Noorderhoeve
Drukbezochte jaardag

ma 17 jun 2013

Afgelopen zaterdag was onze jaarlijkse ontmoetingsdag met relaties en donateurs. Ook dit jaar hadden we het weer samen met de BD-vereniging georganiseerd. We zijn heel blij met het grote aantal aanwezigen: ruim 90 leden, donateurs en relaties hebben deelgenomen aan de rondleidingen en de werkgroepen.

Van Stichting Grondbeheer waren Kees van Biert, de nieuwe voorzitter, en de bestuursleden Jaap de Boer en Loes van Loenen aanwezig. Ook de voorzitter van de Raad van Toezicht, Max Rutgers van Rozenburg was aanwezig. Het vierde bestuurslid, Severijn Velmans, kon vanwege vakantie helaas niet bij de jaardag zijn. Alle bestuursleden hebben in het middagprogramma in werkgroepen initiatieven met deelnemers gedeeld. Zo heeft Kees met geinteresseerden de mogelijkheden van De nieuwe rentmeester besproken en heeft Loes ideeen uitgewisseld over de een picknickfeest waarbij entree wordt geheven ten behoeve van De Kromme Lepel.

We willen graag iedereen bedanken voor zijn/haar inbreng op de jaardag en zijn verheugd te zien dat de jaardag elk jaar meer geinteresseerden trekt.

U bent hier