Graan draagt bij aan een gezonde bodem
Jarige Job vraagt geen cadeaus maar donaties voor vrije grond

do 2 jan 2020

In december ontving Stichting Grondbeheer een donatie van 400 euro met daarbij een bijzonder verhaal. Ter viering van haar 50ste verjaardag liet Christine Koersen voor vrienden, familie en collega's de documentaire 'The biggest little farm' in 'haar' Texelse bios draaien. Met daarbij haar persoonlijke boodschap: 'Houd moed'. Dit omdat deze docu laat zien dat -ondanks moeilijke berichten van klimaatverandering, plastic soep, etc. - er ook tegengeluiden en acties zijn. Zoals de boerderij in de documentaire en - dichterbij huis - de biodynamische boerderijen in Nederland waaronder ook de Novalishoeve op Texel, waar zijzelf werkzaam is.

Voor haar verjaardag wilde Christine graag deze positieve boodschap doorgeven en dit bestendigen door de bd-landbouw te ondersteunen. Daarom vroeg ze geen cadeaus voor haar persoonlijk maar eigenlijk een cadeau voor de aarde: meesparen aan een gift voor Stichting Grondbeheer.

Christine schenkt haar donatie voor nieuwe grondaankopen in 2020.

Stichting Grondbeheer bedankt Christine en al haar gasten voor de gulle gaven. Het motto 'houd moed' neemt Grondbeheer ook mee het nieuwe jaar in. Bedankt!

U bent hier