Gemengd bedrijf op de Noorderhoeve
Kees van Biert

Als boerenzoon ben ik geboren en getogen op het Flakkeese platteland. Hoewel de keuterboerderij van mijn ouders mij geen toekomst bood, heb ik het ondernemerschap wel van huis uit meegenomen. Ik ben oprichter en partner van het internationaal opererend adviesbedrijf JBR. De afgelopen dertig jaar heb ik van daaruit expertise opgebouwd in beleidsvorming, strategieontwikkeling en financiƫle structuren. Mijn bestuurservaring heb ik, naast JBR, opgedaan in antroposofische en duurzame kring: de Stichtse Vrije School, het Kindertherapeuticum in Zeist en het Springtij Festival op Terschelling.

Ik vind het waardevol om mijn kennis over financiƫle systemen bij Grondbeheer in te zetten om de gemeenschap te verrijken. Ik voel een sterke verantwoordelijkheid naar de generaties onder mij: wij moeten de aarde beter achterlaten dan hoe we haar gekregen hebben. Bij Grondbeheer zit ik op het voorste bankje om die wens in vervulling te laten gaan.

Ik zie voor Grondbeheer een gidsfunctie naar een nieuw economische model. Met een groeiend aantal pachters, hectares en donateurs wil ik dat Grondbeheer meer impact gaat krijgen op het maatschappelijke speelveld. Mijn kennis en netwerk zijn een vruchtbare basis om dat voor elkaar te krijgen. Kortom: de groeifase waarin Grondbeheer zich bevindt, is bij mij in goede handen.

Kees van Biert
Voorzitter

Kijk op LinkedIn voor meer info.

U bent hier