Gemengd bedrijf op de Noorderhoeve
Lenteactie Green Jump: 5 superleuke foodhuggers cadeau bij donatie aan Hondspol500

di 21 mrt 2017

Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Vanaf de eerste lentedag tot aan Pasen hebben Stichting Grondbeheer en webwinkel Green Jump een vrolijke lenteactie waarmee je jouw leefstijl van bodem tot bord een stapje kunt vergroenen.

De mensen van webwinkel Green Jump willen graag dat kinderen gezond opgroeien in een duurzame wereld. Ja, dat is inderdaad een meer dan levensgroot doel … Om dat doel dichterbij te brengen, verkoopt Green Jump spullen voor een duurzame leefstijl in huis, tuin en keuken. En Green Jump ondersteunt het werk van Stichting Grondbeheer. Want Stichting Grondbeheer zorgt voor onze basis: het veilig stellen van biodynamische landbouwgrond voor huidige en toekomstige generaties. Want op vruchtbare landbouwgrond wordt niet alleen vitaal voedsel geproduceerd maar ook dierenwelzijn, biodiversiteit, landschap en klimaat hersteld. Als u deze lente minmaal € 30,- doneert voor vrije grond, krijgt u van Green Jump een set van 5 Food Huggers cadeau t.w.v. € 13,95. Met de Food Huggers kun je afval reduceren en voedsel langer bewaren. Doe mee met deze lenteactie en verduurzaam jouw leefstijl van bodem tot bord!

Food Huggers en het reduceren van afval
De gedachte achter het initiatief van Food Huggers is het reduceren van afval aan de ene kant, en het langer vers houden van groente en fruit aan de andere. Zo kun jij langer van je voedsel genieten en helpen we tegelijkertijd aan het verminderen van afval. Het eerste doel van Food Huggers is altijd het reduceren, daarna het hergebruiken en daarna het recyclen van afval. De Food Huggers zijn een goed voorbeeld van het reduceren. Daarnaast belooft Food Huggers goede werkomstandigheden voor haar werknemers. Zo wordt iedereen een beetje beter van deze handige vers-houd tools! Dit milieuvriendelijke alternatief voor verhoudfolie gaat een leven lang mee en is gemaakt van 100% veilig siliconen. Daarnaast zijn de Food Huggers vrij van BPA en ftalaat. Een set bestaat uit vijf Food Huggers van verschillende formaten. Alle Huggers kunnen mee in de vaatwasser, diepvriezer en magnetron.

Meedoen met de lenteactie? Ga naar word donateur en kies voor de bestemming 'Lenteactie Green Jump'.

U bent hier