Koe op De Vijfsprong
Maarten Gast neemt afscheid als toezichthouder

vr 11 okt 2013
Maarten Gast heeft zijn activiteiten in de Raad van Toezicht op 2 oktober beeindigd. Vanwege gezondheidsredenen kan hij zich niet langer meer inzetten voor Stichting Grondbeheer. Maarten is al sinds 1994 nauw betrokken bij onze stichting. Hij was van 1994 t/m 1999 bestuursvoorzitter en trad in 2010 toe tot de Raad van Toezicht.
 
Maarten speelde onder andere een belangrijke rol bij het ondersteunen van bedrijven die biodynamische landbouw combineerden met zorg. Maarten heeft een grote bijdrage geleverd aan de stichting, waarvoor wij hem namens het bestuur, de Raad van Toezicht en de pachters zeer erkentelijk zijn. Wij willen Maarten dan ook hartelijk bedanken voor zijn inzet en inbreng die Stichting Grondbeheer hebben helpen vormen tot wat zij nu is en wij wensen hem veel geluk en voorspoed voor de toekomst!
 
Eerder dit jaar nam Justine Lantsheer afscheid als toezichthouder. Zij kon als als nicht van voorzitter Max Rutgers niet aanblijven, aangezien een verkrijging van het CBF-certificaat voor kleine goede doelen dan niet mogelijk zou zijn. Eind september is de Raad van Toezicht aangevuld met twee nieuwe toezichtleden: Ronald van der Giessen en Willem Meijers.
 

U bent hier