De tuin van de Noorderhoeve
Vrije School Den Haag investeert via vrije grond in toekomst kinderen

di 14 jan 2020

De Vrije School Den Haag heeft vandaag een donatie van €900,- geschonken aan Stichting Grondbeheer. Het geld is opgehaald via hun jaarlijkse Bazar, een grote najaarsmarkt die eind vorig jaar in de school werd gehouden. 

De ouders die de Bazar organiseerden, hebben Stichting Grondbeheer als goed doel van de Bazar uitgekozen omdat de biologisch-dynamisch landbouw aansluit bij het gedachtegoed van de Vrije School en de antroposofie in het bijzonder. De donatie komt volledig ten goede aan het vrijmaken van grond op Urtica de Vijfsprong in Vorden, kijk hier voor de donatie aan de campagne.

“Wij zijn trots en blij dat we Stichting Grondbeheer kunnen steunen. Biologisch-dynamische landbouw is een van de meest duurzame landbouwmethoden. Het is van belang hierin te investeren, zowel voor de toekomst van onze kinderen als voor de toekomst van onze aarde. Zo komen we steeds dichter bij een schone, levendige aarde die gezonde en vitale voeding voortbrengt,” aldus de ouders die de Bazar hebben georganiseerd.

Kijk hier voor meer info.

U bent hier