De Bosmantel

een foto vanDe Bosmantel

Begin 2020 is Johan Janse met De Bosmantel begonnen als nieuwe tuinderij! Hij is opgegroeid tussen de akkers in Domburg, Zeeland, en heeft in de plantenveredeling vele jaren ervaring opgedaan met groentegewassen. Inmiddels vond hij het hoog tijd worden om in zijn dagelijks werk aan de slag te gaan met een andere, veel natuurlijkere manier van landbouw te bedrijven. Dit is hij nu aan het vormgeven bij De Bosmantel!

Daevy van der Spoel is een échte Andijker en de rechterhand van Johan. Al sinds zijn jeugd heeft hij het verlangen om zo goed mogelijk voor Gods schepping en de mensen om hem heen te zorgen. Op de Bosmantel hoopt hij beide vorm te kunnen geven. Ervaring had hij nauwelijks in de groenteteelt, maar gewoon met de poten in de prut staan schijnt de beste leerschool te zijn.

Locatie

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen