help een alt

Doe mee

Veel beekjes maken een groot water. Dankzij alle donaties heeft BD Grondbeheer al ruim 600 hectare landbouwgrond vrijgemaakt voor 32 natuurvriendelijke boeren en voedselinitiatieven.

We hebben echter nog veel steun nodig om alle startende natuurvriendelijke boeren en tuinders grond onder hun voeten te kunnen geven. Graag omarmen wij jou als nieuwe donateur; waarbij je gericht kunt doneren aan een specifieke boerderij via onze campagnes. Alvast bedankt!

ANBI-status

Stichting BD Grondbeheer heeft een ANBI-status. Dat betekent dat je een aantrekkelijk percentage van je schenking kunt terugkrijgen van de belastingdienst. Een herhalende donatie met schenkovereenkomst heeft optimaal belastingvoordeel. Een eenmalige gift heeft ook belastingvoordeel, mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet.

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen