Word donateur van BD Grondbeheer

Draag actief bij aan de groei van het natuurvriendelijke landbouwareaal

Met jouw vaste donatie maak je impact. Natuurvriendelijke landbouw herstelt bodems, biodiversiteit, landschap en klimaat. De grond is bestemd voor de productie van lokaal voedsel voor vandaag en morgen. Natuurvriendelijke teelt van voedsel creëert tegelijkertijd een gezond, groen en gastvrij boerenland. Als vaste donateur van BD Grondbeheer ontvang je elke lente een uitnodiging voor onze jaardag op een boerderij. Ook ontvang je 2x per jaar een papieren nieuwsbrief en elk seizoen een digitale nieuwsbrief met verhalen over de hoopgevende impact van natuurvriendelijke landbouw voor onze toekomst.

Wil je weten hoe je nog meer bij kan dragen aan BD Grondbeheer?

een afbeelding ofzo

Biologische bloembollen van Huiberts Bloembollen

Van dit fleurige welkomstcadeau heb je volgende lente volop plezier! De bollen moeten nog geoogst worden en krijg je pas na september thuis gestuurd. Plant vervolgens de bollen in de herfst (en voor 31 december) in de volle grond of in een pot (op je balkon). Deze bollen zijn drachtplanten voor insecten. Ze zijn een fleurig feest voor jezelf én voor de vlinders en bijen! Dankzij jouw donaties aan BD Grondbeheer neemt de natuurvriendelijke landbouw in Nederland toe én in je eigen tuin (of op je balkon) neemt de biodiversiteit ook toe.

Bloembollen cadeau bij een donatie vanaf € 7,- p/m

Nu doneren
een afbeelding ofzo

De Wildernis

Hartverwarmend prentenboek over de wildernis van Yuval Zommer. Wie dit verhaal over de wondere wereld van de wildernis (voor)leest, kan niet anders dan zich verbonden voelen met de natuur. Dit hoopvolle verhaal inspireert ons om van de natuur te houden en er goed voor de grond te zorgen. Dankzij de prachtige illustraties ga je ook houden van dit boek! Het boek is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder.

een afbeelding ofzo

Naar een duurzame landbouw in 2040

Baanbrekend landbouwonderzoek van Meino Smit in een boek. Wetenschapper en biologische akkerbouwer Meino Smit is in 2018 gepromoveerd op de duurzaamheid van de Nederlandse landbouw. Zijn conclusie? Als we de klimaatdoelstellingen van Parijs willen halen, moet het landbouwsysteem radicaal op de schop: minder machines, meer arbeid, kleinschalige bedrijven, lokale afzet. In het recent uitgekomen boek 'Naar een duurzame landbouw in 2040' heeft Meino Smit zijn bevindingen in heldere taal op een rijtje gezet. Een must read voor iedereen die onderbouwing zoekt van een toekomstbestendige landbouw. Als voormalig voorzitter van BD Grondbeheer heeft Meino Smit ook een visie op duurzaam grondbeheer; lees het interview met Meino bij onze nieuwsberichten.

Een boek naar keuze cadeau bij een donatie van € 14,- p/m

Nu doneren

Er zijn nog geen berichten geplaatst

Campagnes

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen