Afbeelding van de boeren van Krachtplekken voor de Toekomst

Krachtplekken voor de Toekomst

Meter voor meter bouwen we met elkaar aan een veerkrachtige planeet!

Een groeiend aantal jonge boeren wil niet toekijken hoe hun toekomst op het spel wordt gezet. Het sombere scenario van klimaatwetenschappers motiveert hen juist om te werken aan een leefbare planeet. Hoe? Als regeneratieve boer!

Regeneratieve boerenbedrijven zijn krachtplekken voor de toekomst. Het zijn weelderige boerenlandschappen met bomen, struiken en bloemen waar vogels kwetteren, insecten zoemen, het slootwater en de lucht schoon zijn en waar vitaal voedsel wordt geproduceerd. Het zijn prachtplekken van hoop en vitaliteit voor alles wat leeſt.

Jonge mensen worden niet alleen opgescheept met een ernstig klimaatprobleem en dramatisch verlies van biodiversiteit, maar ook met bizar hoge grondprijzen. Het aankopen van grond is voor een startende boer onbetaalbaar geworden. Met de campagne ‘krachtplekken voor de toekomst’ geeft BD Grondbeheer de nieuwe generatie grond onder de voeten.

Doneren & investeren

Je kunt eenmalig of periodiek doneren voor vrije grond van Krachtplekken voor de Toekomst. Ook kunt ook investeren in vrije grond met de aankoop van een Eeuwigdurende Obligatie. Lees voor de aankoop meer over deze obligaties, kijk hier.

Steun dit project

Eenmalige donatie

Elke € 7,- is 1 m2 landbouwgrond voor een startende natuurvriendelijke boer!

Herhalende donatie

Geef structureel grond onder de voeten van startende jonge boeren!

Herhalende donatie met belastingvoordeel

Wil je minimaal vijf jaar de groei van Krachtplekken voor de Toekomst steunen? Maak dan gebruik van optimaal belastingvoordeel!

Eeuwigdurende obligatie

Een bescheiden winst voor jezelf en een groots rendement voor de aarde.

De biodynamische landbouw zie ik als een belangrijke oplossing voor het behoud van een leefbare planeet.

Fruitweelde

Onze eerste 'Krachtplek van de toekomst' is Fruitweelde in het Betuwse dorp Ingen. Hier werkt Willemien Brouwer aan een weelderig stukje gezonde aarde.

Lees verder
Willemien met een hand vol frambozen.

Er zijn nog geen donaties geplaatst

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen