een afbeelding ofzo

Word donateur!

Geef voor vitale landbouwgrond en steun de groei van het natuurvriendelijke landbouwareaal.

Doneer nu

Vitale landbouwgrond is een geschenk voor het leven op aarde. Met natuurvriendelijk landbouw kunnen we bodems, biodiversiteit, landschap en klimaat herstellen én tegelijkertijd gezond voedsel produceren.

Als donateur van BD Grondbeheer draag je actief bij aan de continue groei van het natuurvriendelijke landbouwareaal. BD Grondbeheer ziet erop toe dat deze vitale landbouwgrond over de generaties heen in goede handen blijft.

Donatie van (w)aarde

Met donaties en legaten kopen wij landbouwgrond aan en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan boeren, die waarde toevoegen aan de aarde. Het is in onze statuten verankerd dat we verworven landbouwgrond nooit meer verkopen. Ons areaal groeit dus gestaag en biedt een levenskrachtig fundament voor huidige en toekomstige boeren en burgers.

De gemiddelde grondprijs in Nederland is 70 duizend euro per hectare (anno 2023). Met elke donatie van 7 euro kunnen we dus één vierkante meter landbouwgrond aankopen en veiligstellen voor de toekomst. Meter voor meter bouwen we zo met elkaar aan een leefbare aarde!

Jouw donatie maakt impact!

  • Natuurvriendelijke landbouw is de kortste weg naar een schone, diervriendelijke en leefbare aarde.
  • Vandaag en in de toekomst hebben we vruchtbare landbouwgrond nodig voor de productie van gezonde en vitale voeding.
  • Het agrarische boerenlandschap is cultureel erfgoed dat we behouden voor de volgende generaties.
Koe met kind

Steun dit project

Ja, ik word donateur!(0x)

Voor minimaal € 3,50 per maand (of € 42,- per jaar) ben je al donateur.

Ja, ik word donateur met optimaal belastingvoordeel!(0x)

Wil je minimaal vijf jaar achter elkaar maandelijks of jaarlijks een vast bedrag doneren? Kies dan voor optimaal fiscaal voordeel!

Land en Boschzigt

Land en Boschzigt is de oudste biodynamische tuin van Nederland. Het is in 1947 opgezet door de Christengemeenschap met Pien Kortenoever als eerste tuinvrouw. Momenteel is Marieke Bous de vrouw van de tuin!

Lees verder

Donaties

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen