Zonnehoeve

een foto vanZonnehoeve

Zonnehoeve is een buitenplaats aan de rand van Flevoland. Op Zonnehoeve wordt gewerkt aan het ontwikkelen van een dynamische landbouwcultuur.

De naam Zonnehoeve is gekozen omdat de boeren en tuinders zich verbinden met de levenskracht van de zon en de levenskracht die alles en iedereen in zich draagt. Sinds hun oprichting in 1990 richt De Zonnehoeve zich op dat wat gezond is voor de grond, de planten, de dieren en de mensen.

Al hun bedrijfstakken, die gedragen worden door een gemeenschap van ondernemers, opereren in een onderlinge balans en samenhang. Zonnehoeve is er niet alleen voor zichzelf, maar wil met haar ervaringen en ontwikkelingen midden in de maatschappij staan en een bijdrage leveren aan huidige maatschappelijke en economische ontwikkelingen.

Locatie

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen