help een alt

Kore Luske

Sinds 21 februari 2022 ben ik lid van de Raad van Toezicht (RvT) van Stichting BD Grondbeheer en daarmee de op- volger van Christina van Tellingen. Als antroposofisch huisarts maak ik gezondheid en ziekte bij mensen van dichtbij mee. Het is toch een wonder hoe alles precies met elkaar kan samenwerken in een gezond lichaam, een gezond systeem. Bij ziekte of verstoringen van het evenwicht probeer ik mensen veelal met natuurlijke middelen te helpen. Ik besef steeds meer dat onze omgeving, onze manier van leven, onze grond, onze natuur, onze biodiversiteit allemaal invloed hebben

op ons fijngevoelige systeem en vice versa. Wij zijn onderdeel van de wereld en de wereld is onderdeel van ons. Een vrije en vitale bodem wordt zo de basis van een vrij en gezond bestaan.

Ik ben dankbaar dat er boeren zijn die biologisch- dynamisch werken, zij werken aan een vitale levende aarde. Dat zijn lichtpuntjes voor de toekomst. Daarom ben ik blij dat ik iets kan terugdoen als lid van de Raad van Toezicht van Stichting BD Grondbeheer.

Kore Luske
Lid Raad van Toezicht

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen