help een alt

Thomas Steiner

Toen ik in 1991 bij Triodos Bank ging werken als verantwoordelijke voor de communicatie, zag ik hoe de prijs voor landbouwgrond in Nederland onevenredig zwaar drukt op de lasten van de boer. Hoe dat op systeemniveau fout zit met prijsvorming (zie ook de huidige explosie van de huizen prijzen). Het belang van een eerlijke prijs voor grond is volgens mij essentieel voor onze toekomst.

In 2019 ging ik met pensioen. Ik besloot mijn kennis en ervaring in te zetten voor een gezonde aarde en om de volgende generaties in hun kracht te zetten. Het gaat immers om hun toekomst. BD Grondbeheer heeft toekomstkracht. Het haalt landbouw­ gronden uit het economische verkeer om ze blijvend te bestemmen voor natuur-inclusieve landbouw. Als erkend ANBI fonds laat Grondbeheer zien hoe je met donaties en schenkingen verandering in de landbouw teweeg kunt brengen. En hoe je met eeuwigdurende obligaties betrokken kan zijn bij lange termijnoplossingen voor onze landbouw.

Ik kijk er naar uit om samen met u en alle betrokkenen bij Grondbeheer veel geld in te zamelen om landbouwgronden aan te kopen voor de noodzakelijke transitie van de landbouw. De noodzaak is er, de gronden zijn er en de (jonge) boeren staan te trappelen.

Thomas Steiner
Communicatie & fondsenwerving

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen