Aardpeer: 'Geef je dierbare 'n stukkie grond cadeau deze winter'

help een alt

Als fris tegengeluid op het kopen van spullen met een korte levensduur, dat door de feestdagen wordt aangewakkerd, roept Aardpeer op om een cadeau te geven dat lang meegaat, namelijk gezonde grond voor de volgende generaties. Met de opbrengst van het symbolische cadeau, vanaf vandaag te bestellen op Aardpeer.nl, wordt landbouwgrond veiliggesteld voor natuurvriendelijke boeren en voedselinitiatieven, die zonder gebruik van pesticiden en kunstmest, goed voor de aarde zorgen. Deze manier van boeren is hard nodig, want in de gangbare landbouw staat de bodemkwaliteit onder druk. “

Geef ‘n stukkie grond. Gezonde grond!

De ontvanger van het “stukkie grond” krijgt per post een certificaat met het stukkie vrijgekochte grond, een Aardpeer broodzak van biologisch katoen en een kaartje met een persoonlijk bericht van de gever.

De ‘stukkies gezonde grond’ zijn vanaf 35 euro te verkrijgen op Aardpeer.nl. Er zijn drie smaken: “bodem booster” (5 m2 t.w.v. 35 euro), “oogappeltje” (15 m2 t.w.v. 105 euro) en “toffe peer” (100 m2 t.w.v. 700 euro). De prijs van de producten staat gelijk aan het aantal vierkante meters gezonde landbouwgrond dat nodig is voor graan voor een brood, een appelboom of een fruitmand.

De volledige opbrengst van de “stukkies grond” actie gaat naar het aankopen van landbouwgrond. Op die grond gaan natuurvriendelijke boeren en voedselinitiatieven aan de slag om de bodem te herstellen. Stichting Grondbeheer, die de grond in beheer geeft, zal de vrijgekochte ‘stukkies grond’ nooit meer te verkopen. Daarmee wordt een gezondevoedselketen voor de komende generaties verzekerd en draagt de gever van het “stukkie grond” direct bij aan een blijvende verbetering van de aarde.

Gerelateerd nieuws

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen