Welkom op onze jaardag (inmiddels volgeboekt)

help een alt

Op zaterdag 10 juni van 13:30 tot 16:30 uur vindt de Jaardag van BD Grondbeheer plaats op boerderij Veld en Beek, Fonteinallee 33 in Doorwerth, een bedrijf waar BD Grondbeheer campagne voor voert. Het programma is een rondreis over de boerderij. Een reis waarin de nieuwe generatie boeren van Veld en Beek vertelt hoe zij een voorbeeldbedrijf wil zijn voor de transitie naar een natuurvriendelijke landbouw. We organiseren de jaardag samen met de BD Vereniging, die in de ochtend haar algemene ledenvergadering heeft.

12:00 uur – Voorafgaand aan het programma ben je welkom om te lunchen op een mooie plek ergens op de boerderij. Voor € 12,50 kun je een lunchpakket bestellen (zie onderaan deze brief). Tussen 12 en 13 uur kun je de lunchpakketten afhalen.

13:00 uur – Inloop; ontvangst met koffie, thee en ontbijtkoek.

13:30 uur – Start programma; welkom door Jan Wieringa, boer en oprichter van Veld en Beek. Aansluitend maken we in vijf groepen een rondreis over de boerderij. Onderweg ontmoet je de akkerbouwer, veehouder, tuinder en zuivelmaker. Zij vertellen over grondbewerking en eco-techniek, de samenhang binnen dit gemengde bedrijf, paarden(tractie) en klimaat, eigen zuivelverwerking en regionale afzet. Ook BD Grondbeheer staat op de route om te vertellen over de campagne om grond voor Veld en Beek vrij te kopen.

15:45 uur – Sapje & hapje; een proeverij van boerderijproducten.

16:30 uur – Einde.

Deelname is gratis. Gezien de locatie is er een maximum van 120 deelnemers (helaas volgeboekt).

Gerelateerd nieuws

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen