Vrije school Den Haag investeert via vrije grond in toekomst kinderen

help een alt

De Vrije School Den Haag heeft vandaag een donatie van €900,- geschonken aan Stichting Grondbeheer. Het geld is opgehaald via hun jaarlijkse Bazar, een grote najaarsmarkt die eind vorig jaar in de school werd gehouden.

De ouders die de Bazar organiseerden, hebben Stichting Grondbeheer als goed doel van de Bazar uitgekozen omdat de biologisch-dynamisch landbouw aansluit bij het gedachtegoed van de Vrije School en de antroposofie in het bijzonder. De donatie komt volledig ten goede aan het vrijmaken van grond op Urtica de Vijfsprong in Vorden, kijk hier voor de donatie aan de campagne.

“Wij zijn trots en blij dat we Stichting Grondbeheer kunnen steunen. Biologisch-dynamische landbouw is een van de meest duurzame landbouwmethoden. Het is van belang hierin te investeren, zowel voor de toekomst van onze kinderen als voor de toekomst van onze aarde. Zo komen we steeds dichter bij een schone, levendige aarde die gezonde en vitale voeding voortbrengt,” aldus de ouders die de Bazar hebben georganiseerd.

Gerelateerd nieuws

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

undefined logo

Over ons

Een gezonde aarde, een gezonde voeding en een gezonde economie. Dat is waar BD Grondbeheer voor staat. Met schenkgelden en eeuwigdurende obligaties maken wij landbouwgrond vrij en verpachten die langjarig en zonder winstoogmerk aan natuurvriendelijke boeren en tuinders.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

*=verplicht

Volg ons op:

Contact

BD Grondbeheer 0343-712080 info@bdgrondbeheer.nl

Postadres

Diederichslaan 25 3971 PA Driebergen

NL32 TRIO 0198 4861 97 t.n.v. BD Grondbeheer te Driebergen